Maanrakennus- ja pohjatyö

 

Talon pohja- ja maanrakennustyöt

Kun talon maanrakennus- ja pohjatyöt tehdään laadukkaasti, talosi voi hyvin sukupolvien ajan. Laadukkaaseen maanrakentamiseen kuuluvat mm. riittävät maa-ainesten vaihdot, oikeiden kiviainesten käyttö ja asianmukainen tiivistäminen.

Kysy tarjous maanrakennuspalveluistamme

Pihakivi - pihakivet - pihakivetys

 

Pihakivien asennus ja viimeistelytyöt

Pihakivetys on piha-alueen näyttävyyttä ja käyttömukavuutta. Laadukkaasti tehty pihakivien asennus kestää kulutusta ja pihakivetys pysyy hyvännäköisenä vuosikymmeniä. Pihakivet antavat viimeisen silauksen talosi ulkonäköön.

Pihakivien asennus - Kysy hintaa

   

 

Maanrakennus- ja kunnalistekniikka kaivuutyöt

 

Kunnallistekniikan ja muut kaivuutyöt

Toteutamme kaivuu-urakat halutussa laajuudessa. Hoidamme kaikki kaivuutyöt tai yksittäiset urakat. Tekemiämme kaivuutöitä ovat mm. kantojen ja kivien poistot, kunnallistekniikan kaivuutyöt, sadevesiviemäröinti, salaojitukset, sähkökaapeliojan kaivuutyöt, tien ja kulkuväylien teko.

Kysy tarjous kaivuupalveluistamme

Puunkaatoa ammattitaidolla

 

Puunkaato ja raivaustyöt ammattitaidolla

Tarvitsetko puunkaatopalvelua? Teemme edullisesti puiden kaatoa ja tontin raivaustöitä. Saat meiltä puunkaadot vaikka koko tontillesi tai yksittäiselle puulle. Puuntopalvelumme toteutamme perinteisellä kiipeilytekniikalla. Se mahdollistaa puunkaatamisen ahtaassakin paikassa.

Kysy tarjous puunkaatopalvelustamme